Sök och boka hotell i Rom

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Rom


I Rom finns det många trevliga vandrarhem. Att bo på vandrarhem kan vara ett bra alternativ för dig som semestrar i Rom med en stram budget. Vandrarhem är ofta en mycket social boendeform. På vandrarhemmet träffar andra resenärer, med vilka man kan utbyta tips och erfarenheter och aktiviteter i Rom.

Ostello di Roma (Viale delle Olimpiadi 61) är det största vandrarhemmet i Rom, med 380 bäddar. På Ostello di Roma finns också en bar där man kan träffa andra resenärer från hela världen. Vandrarhemmet ligger mycket nära Olympiastadion. När du bokar in din vistelse på vandrarhemmet Ostello di Roma ingår bland annat frukost. Vidare finns tvättmaskin, bilparkering samt möjligheten att hyra cyklar. Ett annat trevligt vandrarhem i Rom är M&J Place Hostel (Via Solferino 9). Vandrarhemmet ligger vid Roms centralstation. I priset ingår bland annat frukost, användning av Internet och möjligheten till att använda sig av vandrarhemmets kök. På M&J Place Hostel finns också en bar.

Vandrarhemmet Happy Days Hostel (Via Trionfale 146) ligger endast en tiominuters promenad från Vatikanen, i nordvästra Rom. Detta vandrarhem riktar sig till ungdomar. Därför måste du vara mellan 18-35 år för att kunna bo på Happy Days Hostel. Vidare är det bra att veta att vandrarhemmet endast accepterar kontanter som betalningsform. Happy Days Hostel har en mycket stor och härlig trädgård där du kan äta eller bara slappa. Vandrarhemmet erbjuder också fri Internetuppkoppling och ett fullt utrustat kök.

Hostel Andrew (Via Palestro 44) är ett vandrarhem som ligger i centrala delarna av Rom. Från vandrarhemmet tar det ungefär fem minuter att gå till centralstationen och femton minuter till Colosseum. Vandrarhemmet, som är inrymt på tredje våningen i en historisk byggnad, är uppdelad på rum med fyra respektive sex bäddar. På Hostel Andrew finns en bar och möjligheten att laga sin egen mat. Vandrarhemmet Funny Hostel (Via Varese 33/31) ligger också i de centrala delarna av Rom.

Funny Hostel kan erbjuda både flerbäddsrum och privata rum. Freestyle Hostel (Via Principe Amadeo 132) är ett vandrarhem i Rom som riktar sig till ungdomar mellan 18 och 35 år. I priset ingår frukost, middag och kaffe. Vidare får du tillgång till gratis Internetuppkoppling. Backpackers Hostel Rome (Via Filippo Turati 37) är också ett vandrarhem som riktar sig till partysugna ungdomar. Atmosfären på vandrarhemmet Backpackers Hostel Rome är avslappnad. I köket kan du laga din egen mat. Alla rum på Backpackers Hostel Rome har privata badrum och som gäst har du tillgång till gratis Internuppkoppling. Vandrarhemmet Chianti Hostel (Via Carlo Alberto 53) ligger nära Roms centralstation och riktar sig även de till ungdomar. I priset ingår bland annat gratis frukost, gratis Internetuppkoppling, kartor och möjligheten till att tvätta sina smutsiga kläder.

Det är alltid bra att ha telefonnumret till sitt vandrarhem i Rom nära till hands. På så vis kan man höra av sig till vandrarhemmet ifall man skulle bli försenad. Vidare kan det vara en god idé att märka ut vandrarhemmet på en karta. Därmed blir det lättare för dig själv att hitta, men också instruera eventuella taxichaufförer. Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i Rom, så ska du alltid kontrollera vilka villkor som gäller för din vistelse.

Vidare så ska du också vara uppmärksam beträffande vilka regler som gäller vid en eventuell avbokning. Det kan nämligen vara så att avbokning inte alltid accepteras ifall de görs via telefon. Jämför också alltid pris, standard och läge mellan flera olika vandrarhem i Rom innan du genomför din bokning. Många vandrarhem i Rom har bra hemsidor där man kan kolla på bilder från rummen och de allmänna utrymmena.