Sök och boka hotell i Rom

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Rom karta


Den italienska huvudstaden Rom är en plats där gammalt och nytt smälter samman. I Rom finns många minnesmärken som vittnar om en svunnen tid. Men Rom är även en modern europeisk huvudstad med många restauranger, ett rikt nattliv och exklusiva och trendiga butiker. När du turistar i Rom är det mycket bra att vara försedd med en karta. Rom är en stad med drygt 2,5 miljoner invånare.

Du kan hitta en bra karta över Rom gratis via sökmotorn Google. Vidare kan du skriva ut en karta över Rom via sajter som Hot Maps, Roman Holidays och Italy Guides. Det är alltid bra om man skaffar en karta över Rom innan avresan. En karta kan nämligen mycket behjälplig när du letar efter hotell eller vandrarhem i Rom. Likaså är det en god idé att markera ut ditt logi på din karta över Rom.

Det finns också många kartor över Rom som man kan köpa. Om du väljer att köpa en vikbar karta, av modell större, så får du en bättre och mer detaljerad överblick över den italienska huvudstaden. När du letar efter större vikbara kartor över Rom så finns det flera att välja mellan. Det enklaste och oftast billigaste sättet att köpa en karta över Rom är att göra det direkt över Internet. Jämför alltid priset på kartor över Rom mellan flera olika återförsäljare på marknaden. Om du beställer din karta över Rom nära inpå avresan, ska du alltid vara extra noga med att kontrollera så att kartan finns i lager hos återförsäljaren. Två förlag som ger ut kartor över Rom är Folia och Hallwag.

Om du tänkt ta bilen till Rom, eller hyra en bil väl på plats, ska du se till att din vägkarta är uppdaterad. Kom dock ihåg att man bör vara en relativt rutinerad förare för att klara av att köra i centrala Rom. En bra karta över Rom ska visa de stora historiska och kulturella attraktionerna. Vidare är det bra om karta kan ge tips på var det finns hotell och restauranger. Förutom detta ska en bra karta vara lätt att vika samt vara stöttålig.