Sök och boka hotell i Rom

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Logi Rom


Logi Rom

Den italienska huvudstaden Rom är en härlig blandning av historia och nutid. I Rom finns fortfarande spår från antikens tidevarv. Samtidigt är Rom en modern miljonstad. Att resa till Rom är en fantastisk upplevelse. En viktigt av planerandet inför en semester i Rom är att se sig om efter lämpligt logi.

Rom är en stad som kan erbjuda logi i de flesta prisklasser. Innan du börjar leta efter logi Rom så ska du fundera på vilken budget du har. Det enklaste sättet att boka logi i Rom är att göra det direkt över Internet. När du letar efter logi i Rom så är det bra om de har en karta över den italienska huvudstaden när till hands. På så vis blir det enkelt att se hur de olika hotellen, vandrarhemmen eller semesterlägenheterna, ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Skulle ditt logi ligga något utanför de centrala delarna av Rom, så innebär detta i regel inga som helst problem. Rom är nämligen en stad med mycket bra kollektivtrafiksförbindelser.

För dig som vill sätta extra guldkant på din vistelse i Rom kan ta in på något av staden femstjärniga lyxhotell. Några av dessa är Hotel d’Inghilterra (Via Bocca Di Leone 14), Grand Hotel Plaza (Via Del Corso 126) och George Hotel Roma (Via Giulia 62). När det gäller logi på hotell i mellanklass rekommenderas exempelvis Hotel Milani (Via Magenta 12), Artemide Hotel (Via Nazionale 22), Hotel des Artistes (Via Villafranca 20) och Hotel des Artistes (Via Villafranca 20). I Rom finns även flertalet fräscha hotell i lågprisklassen. Några av dessa är City Guest House (Viale Opita Oppio 76), Mariano (Piazza Fanti Manfredo 19), Hotel Saint Paul (Via Vito Volterra 43) och Hotel Continentale (Via Palestro 49A).

Du kan även boka in ditt logi på någon av stadens vandrarhem. Vandrarhem är ett utmärkt alternativ för dig som turistar med knappa resurser. Vidare kan vandrarhem vara ett bra alternativ om man är ute och reser tillsammans med flera andra.  Några prisvärda vandrarhem i Rom är Ostello di Roma (Viale delle Olimpiadi 61), Happy Days Hostel (Via Trionfale 146), Hostel Andrew (Via Palestro 44), Backpackers Hostel Rome (Via Filippo Turati 37) och Chianti Hostel (Via Carlo Alberto 53). När det gäller vandrarhemmen i Rom så ska du vara noga med att kontrollera bokningsvillkoren. Det kan exempelvis finnas åldersbegränsningar på vandrarhemmen i Rom. Relativt vanligt är att man måste vara mellan 18 och 35 år för att kunna boka in sitt logi på någon av stadens vandrarhem.

För dig som vill bo lite mer privat, under din vistelse i Rom, kan en semesterlägenhet vara ett mycket bra alternativ. Var dock alltid noga med att kontrollera som att din förmedlare av semesterlägenheter i Rom är seriös. Ett sätt att göra detta är att titta närmare på hur länge den aktuelle förmedlaren har funnits i branschen. När du letar efter logi i en semesterlägenhet i Rom så är sajten Second Casa mycket bra. Rom är också en stad som kan erbjuda flertalet campingplatser. Några av dessa är Flaminio Village Bungalow Park (Via Flaminia Nuova 821), Club Castelfusano (Piazza Castel Fusano 1) och Happy Village & Camping (Via Prato della Corte 1915).