Sök och boka hotell i Rom

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hyrbil Rom


Rom är en stad med en lång och spännande historia. Under en period var Rom västvärldens absolut viktigast stad. Idag är Rom en modern miljonstad, men har finns fortfarande byggnader och platser som vittnar om en svunnen tid. Rom är byggt på sju kullar och genom staden flyter floden Tibern.

Att hyra en bil är ett utmärkt sätt för att se mer av Rom och dess omgivningar. Det är viktigt att du bokar din hyrbil i Rom i god tid innan avresan. Innan du bokar en hyrbil i Rom kan det vara en god idé att fundera på vilken typ av bil som du behöver. Gör även upp en budget för hur mycket din hyrbil maximalt för att kosta, inklusive försäkring och kostnader för bensin.

Du kan hyra en bil i Rom via Auto Europe. På deras hemsida får du svara på flera frågor om vilken typ av hyrbil som du vill ha. Du kan välja mellan Mini/Economy, Compact, Midsize, Standard, People Carrier/Estate, Full Size, Premium, Luxury, Sports Car, 4 Wheel Drive och Convertible. Vidare kan du ordna med en hyrbil i Rom via biluthyrningsföretaget Avis. De har flera kontor runt om i Rom. När du hyr en bil av Avis får du välja mellan många olika modeller. Vidare kan du hitta hyrbilar i Rom via exempelvis MrJet, Holiday Autos och e Bilhyra. Jämför alltid utbudet och priset för hyrbilar i Rom mellan flera olika aktörer.

I samband med att du bokar en hyrbil i Rom ska du också meddela ifall du behöver någon extra utrustning till bilen. Det är alltid bra att ha adressen till den plats där du hämtar upp, respektive lämnar av, din hyrbil. Skaffa också en karta som visar det område i vilket biluthyrarens kontor ligger. Innan du bokar en hyrbil i Rom är det mycket viktigt att du är väl införstådd med hyresvillkoren. Först och främst ska du undersöka huruvida du uppfyller de eventuella ålderskrav som kan finnas. En mycket central fråga, när du ska hyra en bil i Rom, rör försäkringen. Det är inte alltid så lätt att förstå hur villkoren är utformade samt vad försäkringen täcker. Be därför alltid uthyrningsfirman att förklara de bitar i kontraktets utformning som är svåra att förstå.

Du ska alltid lämna tillbaka din hyrbil i tid. Annars kan du bli ersättningsskyldig. Skulle något hända dig eller bilen under den tid som du hyr den, är det av yttersta vikt att du omgående hör av till din uthyrningsfirma. Innan du lämnar uthyrningsfirmans parkering ska du göra en besiktning av bilen. Påpeka alltid eventuella skråmor på bilen. Risken finns annars att du kan bli tvungen att betala för någon skada som du själv inte åsamkat.